T/m 21 juli 10% korting op alle (maatwerk) stalen plantenbakken! Kortingscode "HAPPY SUMMER"

Menu

Vierkante plantenbak buiten

 

Een vierkante plantenbak voor buiten is al meerdere jaren een goedlopend product bij Plantenbakken & Zo. Dat zegt genoeg; namelijk dat een vierkante plantenbak voor buiten een tijdloos product is! Kijk gerust een rond bij type "Vierkante Plantenbak" of lees verder op de pagina over "plantenbak vierkant".

 

Soorten "Vierkante plantenbak buiten"

In de categorie "vierkante plantenbak" zijn veel verschillende modellen vierkante plantenbak voor buiten te vinden. Hieronder volgt een korte opsomming met mogelijkheden voor vierkante plantenbakken:

 

1. Grote vierkante plantenbak

Een grote vierkante plantenbak is een populair product. Veel mensen kiezen voor een grote vierkante plantenbak voor in de voortuin bijvoorbeeld. Samen met de buren kun je zo een rustige eenheid in jullie tuin vormen. Wanneer je op zoek bent een grote vierkante plantenbak is de volgende vraag; "van welk materiaal moet de grote vierkante plantenbak gemaakt zijn?". Bij Plantenbakken & Zo bieden wij de grote vierkante plantenbak in verschillende materialen aan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een Cortenstalen grote vierkante plantenbak 80x80x80 cm. Wil je juist een wat meer moderne uitstraling? Kies dan voor een grote vierkante plantenbak 100x100x100 cm in polyester. Deze plantenbak is in verschillende RAL kleuren te krijgen.
Een andere optie is de goed betaalbare fiberclay grote vierkante plantenbak. Deze grote vierkante plantenbak draagt de naam Luxor 75x75x75 cm

Grote vierkante plantenbak

 

2. Vierkante plantenbak 50x50x50 cm

Een vierkante plantenbak 50x50x50 cm is een opvallende vierkante plantenbak voor buiten. Maar echter niet zo opvallend dat het een kolossale vierkante plantenbak wordt. Een vierkante plantenbak 50x50x50 cm valt op, maar overheerst niet in je tuin. Ook in de wat kleinere tuin past deze vierkante plantenbak 50x50x50 cm mooi! Deze vierkante plantenbak is zowel geschikt voor eenjarige beplanting als voor bijvoorbeeld een boompje in een plantenbak. Wil je hier meer over lezen? Lees ons blog "Boom in een plantenbak? Wel of niet verstandig?" In dit blog lees je dat een vierkante plantenbak voor buiten zeker geschikt is voor het planten van een boompje! Kijk gerust rond in de categorie "Vierkante Plantenbak". 

Plantenbak 50x50x50

 

3. Hoge vierkante plantenbak

Liever geen vierkante plantenbak met vier gelijke zijden? Kies dan voor een hoge vierkante plantenbak buiten. Bij Plantenbakken & Zo hebben wij verschillende hoge vierkante plantenbakken in ons assortiment. Ten eerste heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten hoge vierkante plantenbakken. Denk bijvoorbeeld aan polyester, fiberclay of cortenstalen hoge vierkante plantenbakken. Ten tweede hebben wij ook verschillende modellen vierkante hoge plantenbakken in ons assortiment. Een mooi model is de Galant serie; een strakke hoge vierkante plantenbak leverbaar in verschillende materialen, maar ook in verschillende kleuren hoge vierkante plantenbakken. Een mooie kleur is bijvoorbeeld de hoge vierkante plantenbak Galant houtlook!

Wil je juist eens een wat andere hoge vierkante plantenbak? Kies dan voor onze fabulous hoge vierkante plantenbakken. Deze hoge vierkante plantenbakken hebben een bijzondere look door de opening in het midden van de hoge vierkante plantenbak. 

 

4. Witte plantenbakken

Witte plantenbakken buiten in je tuin geven je tuin een modern uiterlijk. Veel klanten kiezen voor onze stalen witte plantenbakken. Deze grote plantenbakken worden vaak in duo gekocht. Bijvoorbeeld om een voortuin van een twee-onder-een-kap huis gezamenlijk aan te leggen. Grote witte plantenbakken hebben als voordeel dat er geen bodem noodzakelijk is. Deze grote plantenbakken dienen eigenlijk als een verhoogde border. Lees meer over onze grote plantenbakken van staal op onze productpagina

Grote plantenbak wit

 

Hoge plantenbak buiten goedkoop?

Bij Plantenbakken & Zo bieden wij hoge plantenbakken in verschillende prijscategorieën aan. Onze missie is namelijk dat iedereen zou moeten kunnen slagen voor vierkante hoge plantenbakken voor buiten! Een goed betaalbare serie hoge plantenbakken of vierkante plantenbakken zijn de plantenbakken gemaakt van fiberclay of clayfibre. Deze plantenbakken importeren wij zelf en slaan wij op in ons eigen magazijn. Doordat wij niet hoeven te werken met hoge huurprijzen van opslag of marges van wederverkopers kunnen wij deze clayfibre vierkante plantenbakken goed geprijsd aanbieden!

 

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden