Tot 30 juni 15% korting op alle Kalif plantenbakken! Kortingscode "MIDSUMMER"

Menu

Plantenbakken voor horeca

Bloembakken met groen geven sfeer aan je horeca-terras! Kies voor bloembakken van Plantenbakken & Zo en creëer naast sfeer ook privacy op je terras bij je horeca gelegenheid! In ons assortiment hebben wij diverse plantenbakken geschikt als terrasafscheiding met plantenbakken. Ook als je op zoek bent naar verrijdbare plantenbakken voor op je horeca-terras ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren je graag!

 

Supersterke plantenbakken

Heb je een horecaterras in hartje centrum en ben je op zoek naar plantenbakken die tegen een stootje kunnen voor op je terras, naast de entree van je hotel of als terrasafscheiding? Een aantal bloembakken zijn nauwelijks kapot te krijgen of te verplaatsen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Kalif Design plantenbakken; zeer geschikte bloembakken voor horeca- of uitgaansgelegenheden. Ook onze cortenstalen bloembakken zijn ijzersterk en geschikt voor de horeca.

 

Plantenbak op maat – Maatwerk plantenbakken

Heb je als horeca-ondernemer specifieke wensen rondom plantenbakken voor op je terras of staat je maat er niet tussen? Kijk eens bij onze maatwerk plantenbakken. Wellicht kunnen we je hier wel verder helpen met je zoektocht naar plantenbakken voor je horeca-terras.

 

Beplantingsadvies bloembakken horeca

Wij begrijpen dat je als horeca-ondernemer minder kaas hebt gegeten van bloembakken en de verschillende soorten beplanting. Vindt je het prettig als wij meedenken over de beplanting in je bloembakken op je terras? Laat het ons weten! We kunnen zelfs je bloembakken voor je restaurant komen inplanten.

 

 

Samenwerking?

Natuurlijk vinden wij het als ondernemer leuk om de samenwerking op te zoeken met jou als enthousiaste horeca ondernemer. Wij realiseren ons dat het aankleden van je terras in de horeca met plantenbakken een flinke kostenpost kan zijn. Laten we samen sparren over een vorm van samenwerking! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een kleine sticker op je plantenbak met een QR code naar onze website in ruil voor een aantrekkelijke korting. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden