Plantenbak voor buiten kopen

 

Geniet jij ook zo van bloemen en planten in je tuin? Extra genieten wordt het als je planten buiten in mooie plantenbakken staan!  Bij Plantenbakken & Zo hebben wij een groot assortiment aan mooie plantenbakken voor buiten. Kijk gerust rond in onze online winkel met plantenbakken voor buiten. Natuurlijk kun je bij Plantenbakken & Zo ook aanvullende producten kopen als potgrond, hydrokorrels, planten, etc. 

 

Plantenbak cortenstaal

 

Goedkope plantenbak voor buiten?

Een goedkope plantenbak voor buiten noemen wij liever een budget plantenbak. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit goed betaalbare plantenbakken voor buiten. Deze plantenbakken komen rechtstreeks vanaf de fabriek bij ons in het magazijn. Geen dure wederverkopersmarge, geen hoge transportkosten, etc. Daarom kunnen wij goed betaalbare plantenbakken voor buiten aanbieden!

 

Plantenbak voor op het balkon?

Veel balkons hebben een maximaal draaggewicht per vierkante meter. Dit kan het inrichten van een balkon complex maken. Een plantenbak weegt al snel te zwaar in combinatie met potgrond, hydrokorrels en planten. Hier heeft Plantenbakken & Zo de oplossing voor; polyester plantenbakken. De polyester plantenbakken voor op een balkon zijn heel licht van gewicht. Wil je dat we even met je meedenken? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Ook als je een plantenbak met lastige afmetingen zoekt! Want velen zullen het herkennen; de eerste plantenbak is te groot voor het terras, de andere plantenbak voor buiten is juist weer te hoog, enz. Plantenbakken & Zo werkt samen met vakmensen om jouw plantenbak voor buiten in elke gewenste maat te kunnen leveren. Laat ons meedenken en een mooie offerte aanbieden.

 

Wil je meer weten over plantenbakken op je balkon? Lees onze informatiepagina over plantenbakken en dakterrassen!

 

Plantenbak voor buiten met reclame en logo?

Een mooi nieuw bedrijfspand, maar een saaie ingang? Hoe origineel is het om een mooie plantenbak buiten te plaatsen voorzien van logo en reclame! Bij Plantenbakken & Zo is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een plantenbak voor buiten wrappen met je logo. Of juist een echte eyecatcher door middel van een plantenbak buiten te voorzien van logo en verlichting. Kijk op onze inspiratiepagina voor bedrijven en neem contact op voor de mogelijkheden.

Plantenbak met logo

 

Plantenbak voor buiten thuis bezorgen?

Wil je je plantenbak voor buiten snel in je tuin of op je balkon hebben staan zonder zelf te hoeven tillen? Bestel je plantenbak voor buiten online bij Plantenbakken & Zo. Kijk bij onze klantenservice voor onze werkwijze van het bezorgen van deze grote plantenbakken.

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden