Garantie

 

Krijg ik garantie op de plantenbakken?

Natuurlijk krijg je garantie! De garantieperiode is afhankelijk van het gebruikte materiaalsoort. Plantenbakken van polyester of cortenstaal hebben een garantietermijn van 5 jaar. De fiberclay plantenbakken hebben een garantietermijn van 1 jaar. 

 

Hoe gaan jullie om met transportschade?

Transportschade nemen wij geheel voor onze rekening. Wij realiseren ons natuurlijk dat er tijdens het verzendproces schade op kan treden, ook al gaan onze medewerkers uiterst voorzichtig om met jouw bestelling. Wij willen je daarom vragen om bij ontvangst van je bestelling je producten te controleren op eventuele schade. 

 

Krijg ik ook garantie op planten en bomen?

Ook op bomen en planten geven wij garantie! Wij staan namelijk volledig achter de kwaliteit van onze bomen en planten. Juist omdat de bomen en planten rechtstreeks van de kweker afkomen, weten wij zeker dat ze de juiste zorg gehad hebben. Daarom geven wij op alle bomen en planten 2 maanden groeigarantie. Op planten en bomen geleverd vanuit de volle grond zit groeigarantie t/m 1 juni (deze bomen en planten kunnen geplant worden tussen 1 november en 1 april).
Zoals je wellicht kunt begrijpen kunnen wij geen garantie geven op weersinvloeden (droogte, storm of vorst), ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen of bij een slechte bodemstructuur (doorwortelbaarheid en / of ontwatering).

 

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden