Over Plantenbakken & Zo

Ons verhaal

Wat heeft een ondernemende hovenier uit de Betuwe te maken met “Plantenbakken & Zo”?

 

Alles! Want wie is er beter op de hoogte van de laatste trends in de wereld van tuinen? En van wie kun je beter advies krijgen over de keuze van je plantenbak of over het inpoten van je plantenbak dan van een echte hovenier? Combineer dit met de wens om het kopen van grote plantenbakken voor tuin of terras eenvoudiger te maken. En ja hoor, het ideale concept is geboren. Plantenbakken & Zo! 

Neem direct contact op Neem direct contact op

Alt links
Alt rechts

 

Levering direct vanuit ons eigen magazijn, vlot genieten van je bestelling!

 

Onze kracht: grotendeels eigen voorraad van producten!

Dus…. Waarom kiezen voor Plantenbakken & Zo?

Een plantenbak voor buiten kopen blijkt vaak nog een ingewikkeld proces. Het kost je veel tijd om naar je plaatselijke tuincentrum te gaan en een plantenbak meenemen naar huis kost je al snel…. uhm… je rug misschien? Daarom werd in 2010, naast het bedrijf Bert van de Pol Hoveniers, de webshop Plantenbakken & Zo in het leven geroepen. Je plantenbak online bestelt en binnen een paar dagen bij jou thuis. Want dat is onze missie!

 

Een assortiment met 500+ verschillende plantenbakken

Het grootste deel van de plantenbakken hebben wij zelf op voorraad. Dit geeft ons veel voordelen! Het belangrijkste voordeel is de levertijd. Doordat wij vanuit ons eigen magazijn leveren, staan de producten snel bij jou in de tuin. 

Een ander deel van ons assortiment kopen wij in bij onze leverancier. Uiteraard wel met de juiste condities! Het verzenden gaat rechtstreeks van de leverancier naar jou als klant. Hierdoor beperken wij de levertijd en het risico op transportschade. 

 

Bekijk alle plantenbakken Bekijk alle plantenbakken
Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden