Plantenbakken openbare ruimte

 

De eerste keuze voor groen in de openbare ruimte is natuurlijk planten en bomen planten in borders. Mocht dit, om welke reden dan ook, niet mogelijk zijn dan zijn plantenbakken een goed alternatief. Wij van Plantenbakken & Zo begrijpen als geen ander dat je plantenbakken voor de openbare ruimte aan een aantal criteria moeten voldoen! Ons assortiment "Plantenbakken voor de openbare ruimte" bestaat daarom alleen uit plantenbakken die tegen een stootje kunnen, onderhoudsvrij én duurzaam zijn.

 

Ronde plantenbak openbare ruimte

 

Voordelen plantenbakken openbare ruimte

Naast dat plantenbakken met groen zorgen voor een aangenaam straatbeeld zijn er nog talloze voordelen van plantenbakken in de openbare ruimte. De belangrijkste is uiteraard het bufferen van water bij regenval. Daarnaast kunnen plantenbakken in de openbare ruimte gebruikt worden als afscheiding.

 

Plantenbak 100% gerecycled plastic

 

Verplaatsbare plantenbakken openbare ruimte

Wij begrijpen dat het uitermate handig is om plantenbakken in de openbare ruimte te kunnen verplaatsen. Daarom zijn de meeste van onze plantenbakken voor openbare ruimte voorzien van lepelgaten om de plantenbakken in de openbare ruimte te kunnen verplaatsen. 

 

Informatie over plantenbakken openbare ruimte?

Wij zijn van mening dat cortenstalen plantenbakken op poten, circulaire plantenbakken of betonnen plantenbakken het meest geschikt zijn voor openbare ruimten!
Wil je meer weten over welke plantenbakken geschikt zijn voor jouw project? Mis je informatie over een bepaalde plantenbak? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

 

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden