Terrasafscheiding plantenbak

Wil je je tuin opdelen in verschillende knusse hoekjes? Maak gebruik van plantenbakken als terrasafscheiding! Wanneer je kiest voor hoge plantenbakken bereik je ook direct wat meer privacy. De meest gekozen keuze plantenbakken voor terrasafscheiding is de Falcon serie of de Ivara serie. De Falcon serie bestaat uit rechthoekige bloembakken, wanneer je deze vult met bijvoorbeeld een haagplant heb je een mooi groen privacyscherm. 

1 - 3 producten
Sorteer op:

Filters

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €350,-

Wij verzenden tegen een meerprijs onze plantenbakken door heel Europa.

Bamboe Fargesia Rufa

Bamboe Fargesia Rufa

60-80 cm Fargesia Ru...

19,88
Bamboe Fargesia Rufa 1 - 3 werkdagen
Portugese laurier (Prunus lusitanica 'Angustifolia')

Portugese laurier (Prunus lusitanica 'An...

60-80 cm Portugese L...

18,81
Portugese laurier (Prunus lusitanica 'Angustifolia') 1 - 3 werkdagen
Glansmispel (Photinia fraseri 'Red Robin')

Glansmispel (Photinia fraseri 'Red Robin...

Photinia fraseri 'Re...

20,37
Glansmispel (Photinia fraseri 'Red Robin') 1 - 3 werkdagen

Een andere veelgebruikte serie bloembakken als terrasafscheiding is de Ivara serie. Deze smalle hoge plantenbakken zijn met name geschikt wanneer er wat minder ruimte is, ze nemen namelijk niet veel grondoppervlakte in. 

Ben je op zoek naar plantenbakken voor je terrasafscheiding in de horeca? Kies dan voor plantenbakken met wielen. Zo kun je je plantenbakken als terrasafscheiding eenvoudig verplaatsen. De wielen in de plantenbakken worden gemonteerd op een verhoogde bodem. Op deze manier zijn de wielen nauwelijks zichtbaar en dus uitermate geschikt als terrasafscheiding. Wielen zijn mogelijk onder al onze bloembakken, behalve onder de fiberclay plantenbakken. Wil je graag advies voor stevige beplanting in je plantenbakken als terrasafscheiding? Schroom niet om met ons contact op te nemen, wij denken graag met je mee. 

Wil je graag eerst wat inspiratie opdoen hoe andere klanten gewerkt hebben met plantenbakken als terrasafscheiding? Kijk op onze inspiratiepagina voor ideeën met plantenbakken als terrasafscheiding.

 

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden