Inspiratie bedrijven

Op zoek naar een (grote) plantenbak voor de ingang van je bedrijfspand? Voor de etalage? Op je parkeerterrein? Als afscheiding voor het terras? Laat je inspireren door onze eerdere klanten!

 

Naast plantenbakken leveren wij ook de inhoud. Potgrond, hydrokorrels, boomschors, etc. voor de vulling. En natuurlijk beplanting voor in je nieuwe plantenbak. Neem contact met ons op of stuur wat foto's van de situatie via mail of What's App en wij geven je mooie ideeën. Geen zin om met je driedelig pak, horeca-outfit, doktersjas of whatever je plantenbakken in te poten? Ook daar kunnen wij een mooie offerte voor maken.

 

Cortenstaal plantenbak bedrijf 

Cortenstaal plantenbak boom

Cortenstaal plantenbak verlichting boom

Een bedrijfspand komt extra mooi uit de verf door grote plantenbakken te plaatsen met een boom (in dit geval een meerstammige Acer). Wil je de puntjes op de "i" zetten? Kies dan voor mooie verlichting, zodat ook 's avonds en 's nachts de boom mooi tot zijn recht komt. 

Plantenbak met bedrijfslogo

Een eenvoudige manier van een bedrijfsplantenbak is bovenstaande. Kies een mooie plantenbak uit de hoogglans polyester serie en lever je logo aan. Wij zorgen dat deze mooi gedrukt wordt op je plantenbak.

Plantenbak met logo / bedrijfslogo

Wil je je bedrijf op laten vallen? Kies voor een mooie plantenbak met logo. Voor ons bedrijf hebben wij een dubbelwandige plantenbak laten maken met ons bedrijfslogo. In de donkere uren is het logo mooi verlicht.

grote witte vierkante plantenbak

grote witte vierkante plantenbak balkon

Vastgoedontwikkelaar: "Kan Plantenbakken & Zo het totaalpakket leveren voor 20 plantenbakken met gevelbekleding voor balkons in een nieuw appartementencomplex?" Ja hoor! 20 polyesterplantenbakken, hydrokorrels, juiste potgrond, Jasmijn, Blauwe Regen en staalkabel voor geleiding klimplanten geleverd en geplaatst.

 

Vierkante zwarte plantenbak groot

Je bedrijfspand meer uitstraling geven? Kies voor onze plantenbakken. De plantenbakken werden ingepoot met oude fruitbomen en onderbeplanting. Een mooie bijkomstigheid; genoeg peren voor alle medewerkers!

 

Plantenbak kerstboom

"Liever mooi één geheel dan iedere winkel een eigen kerstoutfit voor de deur." In opdracht van een winkeliersvereniging heel de winkelstraat voorzien van plantenbakken met kerstbomen.

Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »