Klantenservice

Klantenservice van Plantenbakken & Zo; blij met wéér een tevreden klant!

 

Waar ben je naar op zoek?

 

Het snelste antwoord op jouw vragen vind je hierboven.

Wij, van Plantenbakken & Zo, worden altijd blij van iedere nieuwe tevreden klant. Want dat is onze missie; jou helpen met je zoektocht naar die éne speciale bloembak. Op onze klantenservice pagina vindt je meer informatie over het bestellen en betalen van je bloembak bij Plantenbakken & Zo. 

 

Wil je juist meer informatie over het bezorgen van je grote bloembakken? Kijk dan bij het kopje "bezorgen". Juist dat is onze kracht; niet meer zelf tillen aan die te grote plantenbak in je kofferbak! Wist je dat we ook een filmpje hebben opgenomen over hoe het bezorgen van je bloembakken in zijn werk gaat? Bekijk op je gemak het filmpje over het online bestellen van onze bloembakken op onze website.

 

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bloembakken? Kijk even onder het kopje "garantie". Samen zoeken we naar een passende oplossing voor je beschadigde bloembak. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je besluit je bloembakken te retourneren en je bestelling te annuleren. Dit mag natuurlijk! Kijk even bij het kopje "annuleren & retourneren" hoe wij de bloembakken weer goed in ons magazijn krijgen.

 

Juist omdat wij jou graag zien als een tevreden klant met een mooie bloembak staan wij open voor feedback. Dus heb je een compliment over onze bloembakken of juist een verbeterpunt over onze service? Laat het ons weten!