Over ons

Plantenbakken & Zo; de leverancier voor bloembakken voor buiten!

 

Bloembakken buiten

 

Ben je op zoek naar bloembakken buiten? Kijk rustig rond op onze webshop vol met bloembakken voor buiten. Welke maat of model bloembakken je ook zoekt, er is veel keuze bij Plantenbakken & Zo! En mocht je online niet eenvoudig slagen naar je bloembak voor buiten, kom dan gerust eens langs in ons magazijn. Hier hebben wij veel bloembakken op voorraad staan. Ook hebben wij diverse showmodellen van bloembakken op locatie. Kijk even bij contact wanneer ons magazijn geopend is. 

 

Cortenstaal bloembak

 

Een bloembak waar wij trots op zijn is de cortenstaal bloembak! De cortenstaal bloembak is in vele maten en vormen te bestelling in onze webshop. Juist de kleur van de cortenstaal bloembak spreekt ons aan. Cortenstaal heeft een warme natuurlijke kleur en verveelt niet snel. Lees ons blog over de voordelen en de nadelen van cortenstaal bloembakken. 

 

Bloembakken groot

 

Grote bloembakken zijn populair en passen in een onderhoudsvriendelijke tuin. Veel van onze grote bloembakken gaan naar een kleine voortuin of als verhoogde border in een achtertuin. Het voordeel van een grote bloembak is dat er snel hoogte gecreëerd wordt in je tuin. Ook wordt een grote bloembak vaak gebruikt om een mooie boom in te plaatsen. Wanneer je een boom in een grote bloembak plaatst valt de boom nog meer op. Wanneer je ook nog kiest voor een mooie subtiele verlichting in je plantenbak is de grote bloembak een mooie sfeermaker in je tuin!

 

Over ons; Plantenbakken & Zo

 

Op deze pagina vindt je veel informatie over bloembakken en toebehoren. Want onze missie is jou als klant te helpen om die ene geschikte bloembak te vinden. Sterker nog; wij denken graag met je mee. Mocht je een vraag hebben over bloembakken, vulling, beplanting, verlichting, enz? Laat het ons weten! Ook kun je heerlijk onze blogs lezen met allerhande informatie over onze bloembakken. Ben je juist meer visueel ingesteld? Bekijk onze inspiratiepagina's met foto's van onze bloembakken bij tevreden klanten. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »