T/m 21 juli 10% korting op alle (maatwerk) stalen plantenbakken! Kortingscode "HAPPY SUMMER"

Menu

Culvita Potgrond Speciaal

40 liter
Star Star Star Star Star ( 0 )
| Levering binnen 2 werkdagen

Culvita Culvita Potgrond Speciaal

40 liter
Star Star Star Star Star ( 0 ) | Levering binnen 2 werkdagen
8,06
  • Kies zelf dag van levering Kies zelf dag van levering
  • Gratis verzending v.a. € 350,- Gratis verzending v.a. € 350,-
  • Groot assortiment Groot assortiment
  • Professioneel advies Professioneel advies

Culvita Culvita Potgrond Speciaal

40 liter

 

"Culvita Potgrond Speciaal" is samengesteld uit de beste veensoorten, bovendien bevat "Culvita Potgrond Speciaal" extra bemesting. Universele potgrond heeft na 6 weken extra bemesting nodig, "Culvita Potgrond Speciaal" heeft na 6 maanden pas extra bemesting nodig. Ideale potgrond voor in plantenbakken!

 

Waarvoor is deze potgrond (niet) geschikt?

"Culvita Potgrond Speciaal" is ontwikkeld voor alle kamer-, balkon-, terras-, perk- en vaste planten. Deze "Culvita Potgrond Speciaal" is bij uitstek geschikt voor het vullen van bloembakken / plantenbakken buiten. Gebruik "Culvita Potgrond Speciaal" niet voor zuurminnende planten, zoals de rhododendron, azalea, varen en erica (heide). Voor deze planten adviseren wij Culvita Aanplantgrond voor Zuurminnende planten te gebruiken.

 

Eigenschappen Culvita Potgrond Speciaal:

"Culvita Potgrond Speciaal" is samengesteld uit bijzonder hoogwaardige grondstoffen, zoals brokjes turf, turfstrooisel en doorvroren zwartveen. Door de grovere, extra luchtige samenstelling krijgen planten nog betere omstandigheden om het wortelgestel optimaal te ontwikkelen.
De "Culvita Potgrond Speciaal" bevat EasyCoat. EasyCoat is een meststof die speciaal ontwikkeld is voor de moderne plantenliefhebber. EasyCoat geeft waardevolle planten met extra bemesting voldoende voeding voor een heel seizoen.

 

Hoe werkt EasyCoat?

De omhulling van de meststof bestaat uit een elastische hars. De afgifte van voedingsstoffen gebeurt geleidelijk en gecontroleerd. Na de toepassing dringt het water door de microporiën van de omhulling. De voedingsstoffen lossen op in het water, hierdoor ontstaat een geconcentreerde oplossing. Door de speciaal ontwikkelde omhulling komen de voedingsstoffen nu gecontroleerd vrij tijdens de aangegeven periode. Vrijgave van voedingsstoffen is afhankelijk van de temperatuur. Als de temperatuur stijgt heeft een plant meer behoefte aan voedingsstoffen. Juist dan zullen er meer voedingsstoffen worden vrijgegeven. Bij een gemiddelde bodemtemperatuur van 15ºC geeft EasyCoat voeding voor een periode van 6 maanden.

Specificaties

Culvita Culvita Potgrond Speciaal

Reviews

Benieuwd wat andere vinden?

Dit product heeft nog geen reviews.

Veelgestelde vragen

Specifieke vraag over dit product?

Op zoek naar een vakkundige hulp?

Op zoek naar een vakkundige hulp?

Neem contact op!

Stel je vraag Stel je vraag Stel je vraag
Klantenservice

Klantenservice

Stel je vraagStel je vraagStel je vraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Verzenden Verzenden